• slide-001

    Köszöntjük Weboldalunkon!

  • slide-002
  • slide-003

Ablakaink alapozott, festett és lazúros kivitelben készülnek. Termékeinket modul és egyedi méretben kínáljuk. Alapanyag, megmunkálás

Borovi fenyő, mely felületkezelés után is megtartja jellegét. Természetességet sugároz. Három rétegben ragasztott, hossztoldott, hibamentes alapanyag, amely Németországból érkezik. A kiváló minőségű alapanyagokhoz korszerű megmunkáló gépek, berendezések párosulnak. A felületek minőségi előkészítése manuális úton történik, ezzel biztosítjuk minden egyes termékünk pontos, alapos megmunkálását. A termelést megbízható, és gyártási területen nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek végzik.

 

Felületkezelés

A felületkezelésre váró nyílászárók több lépcsős csiszoláson esnek át, ezzel biztosítjuk a felületkezelés kívánt minőségét. Termékeink igény szerint alapozott, lazúros és festett kivitelben készülnek. Minden esetben ember és környezetbarát vizes bázisú anyagot használunk. A megfelelő választás: Az Aidol INDULINE rendszer

Szárnyosztások

Vésett vagy valódi osztó:<br>kétféle szélességben (82 illetve 60 mm) rendelhető erős, markáns kivitel.

Ragasztott osztó:

az ablak mindkét oldalára kerül felragasztásra (30 mm széles) lágyabb formát kölcsönöz.

Üvegközi fém osztó:

a két üvegtábla között helyezkedik el az osztás - elegáns megjelenést biztosít.

Vízvetőink

A tok alsó vízszintes csapadéknak különösen kitett részét védi az úgynevezett vízvető, illetve szárnyvízvető, mely megfelelő kinyúlásával teljesen eltakarja a tok, illetve a szárny vízszintes alsó részét. <br>Alapkialakításban natúr, alu eloxált színű, de választható sötét bronz kialakításban is.

Üvegezés-Gumitömítések

A nyílászárók minőségét egyrészről az exluzív, egyedi megjelenés, másképp a tökéletes funkció összhangja biztosítja. Elkészítésüknél kizárólag a legjobb minőségű alap-, és kiegészítő anyagokat használjuk fel. Különlegesen fontos minőségi jellemző a hő és hangszigetelés, ezért fektetünk nagy súlyt az üvegek és a gumitömítések kialakítására. Ezek minden szempontból kielégítsék vásárlóink igényeit, az épület stílusának megfeleljenek, valamint a hő-, és hangszigetelési képességük a legkisebb mértékben se térjen el az elvárásoktól, ezért a nyílászárókat alapesetben kétszeres lágy gumitömítéssel látjuk el 68 illetve 78-as profilvastagság esetén is. Az alap nyílászáróink üvegezése 4-16-4 réteg felépítésű FLOAT+LowE üvegből , alumínium távtartóval készülnek. A fokozottan hőszigetelt üveggel ellátott nyílászáró hőátbocsájtási tényezője K=1.0. Ezen felül lehetőség van még a nyílászárók 3 rtg. üveggel történő ellátásával is, melynek hőátbocsájtási tényezője K=0.7, rétegfelépítése 4-10-4-10-4 FLOAT és LowE üvegből.

• 68-78 mm-es profil

• 2 vagy 3 rétegű üvegezés

• kiváló alapanyagok

• egyedi igények (íves, alakos)

• környezetbarát technológia

• garantált minőség