• slide-001

    Köszöntjük Weboldalunkon!

  • slide-002
  • slide-003

A roletta régóta az egyik legkedveltebb belső árnyékoló. Sokoldalúan alkalmazható lakások irodák árnyékolására, terek megosztására. A roletta, hengerre feltekeredő textillel, két végén konzollal, rögzíthető homlokzatra, mennyezetre és ablakok ajtók nyílószárnyaira is. Akár ferde felületek, tetősíkablakok árnyékolása is megvalósítható rugós működtetésű alsó zárt helyzetben, vagy igény szerint elhelyezett akasztókkal, kiakasztható rolettával.

 

A roletta anyaga lehet fényszűrő, vagy sötétítő és rendelkezhet a hő hatékony visszaverését biztosító bevonattal. A roletta készülhet tokozott, két oldalon megvezetett kivitelben, szinte tökéletes fényzárást biztosítva.

A roletta textilanyaga egyszínű, vagy mintás megjelenésével alkalmazkodhat igényeinkhez, hogy a fényt megszűrő semleges hatást érjünk el, vidám színeivel, mintáival hangulatot teremtsen, vagy sötétítésével zavartalan pihenést biztosítson. A roletták működtethetők kézzel, rugós, gyöngyláncos, egyes esetekben hajtókaros meghajtással. A roletta sem kerülte el a kor motoros meghajtás iránti igényét, mely megfelelően megválasztott vezérléssel minden igényt kielégít.