• slide-001

    Köszöntjük Weboldalunkon!

  • slide-002
  • slide-003

A nagy felületekből, funkcionalitásukból adódóan otthonunkban domináns szerepet töltenek be a belső nyílászárók. Beltéri ajtók esetében a hangsúly többségében az esztétikumra helyeződik, hiszen összehasonlítva a kültéri nyílászárókkal az igénybevétel és az elvárások lényegesen alacsonyabbak. Emellett természetesen adott életvitelétől függően bizonyos helyiségek - mint fürdőszoba, nappali, hálószoba, gyerekszoba, konyha, kondicionáló terem, dolgozószoba, stb. – eltérő kiviteli rendszereket, akár eltérő szerkezeti felépítést igényelnek.

Termékkínálatunkból lehetősége van egy kiválasztott design (alapanyag, forma, szín, üvegezés, stb.) alapján otthonának minden ajtaját összeválogatni.

Házunk egyik legfontosabb nyílászárója a garázskapu. Nagy felülete jelentősen meghatározza otthonunk kinézetét. Mivel ez a ház talán legnagyobb mozgó szerkezete, ezért kiemelt jelentősége van megbízható működésének is. Kényelmi szempontból egyre fontosabb az automata kapunyitó, melynek köszönhetően elég csak a garázsban kiszállni autónkból.

A télikert a lakótér megnövelésének legszebb módja.  Télikert kialakítására meglepően sok megoldás kínálkozik, az erkélybeépítéstől egészen a nagy volumenű, tolóajtókkal ellátott építményekig.

Miért jó a télikert?

  • Lakóteret teremt a szabad természetben.
  • Meghosszabbítja a szép évszakokat.
  • Javítja a ház energiamérlegét, mert befogja, tárolja és átadja a lakás többi részének a nap melegét.

Ablakaink alapozott, festett és lazúros kivitelben készülnek. Termékeinket modul és egyedi méretben kínáljuk. Alapanyag, megmunkálás

Borovi fenyő, mely felületkezelés után is megtartja jellegét. Természetességet sugároz. Három rétegben ragasztott, hossztoldott, hibamentes alapanyag, amely Németországból érkezik. A kiváló minőségű alapanyagokhoz korszerű megmunkáló gépek, berendezések párosulnak. A felületek minőségi előkészítése manuális úton történik, ezzel biztosítjuk minden egyes termékünk pontos, alapos megmunkálását. A termelést megbízható, és gyártási területen nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek végzik.

SALAMANDER OPTIMA '76 és NEW BALANCE '85 német minőségű műanyag ablakok 

 Az SALAMANDER profilrendszer számunkra első osztályú minőséget, és rendkívül hosszú élettartamot jelent. Ami a termékeinket igazán kitünteti, az a nagyon kedvező ár-minőség viszony. Az ablak a ház szeme. Az Ablak System Kft mindent megtesz annak érdekében, hogy házának különleges kényelmet, biztonságot és magas komfortérzetet biztosítson. Az Ablak System Kft által kínált műanyag nyílászárók minden részletükben a technika legújabb állásának megfelelő termékek.

Bejárati ajtóink a legmagasabb igények kielégítését célozzák meg. Garantálják a maximális biztonságot, emellett kidolgozásuk egyedülálló. Megbízóink minden kérését figyelembe véve alakítjuk ki a terveket, így nem csupán egyedi, hanem sajátságos is lesz a bejárat.
a 68 mm-es keresztmetszettel készített bejárati ajtóink tág teret biztosítanak egyéni igényeik megvalósításához. Cégünk a lehető legjobbat hozza ki az Ön számára.
  
Alapanyag, megmunkálás

Borovi fenyő, mely felületkezelés után is megtartja jellegét. Természetességet sugároz. Három rétegben ragasztott, hossztoldott, hibamentes alapanyag, amely Németországból érkezik.
A kiváló minőségű alapanyagokhoz korszerű megmunkáló gépek, berendezések párosulnak. A felületek minőségi előkészítése manuális úton történik, ezzel biztosítjuk minden egyes termékünk pontos, alapos megmunkálását. A termelést megbízható, és gyártási területen nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek végzik.
  
Felületkezelés

A felületkezelésre váró nyílászárók több lépcsős csiszoláson esnek át, ezzel biztosítjuk a felületkezelés kívánt minőségét. Termékeink igény szerint alapozott, lazúros és festett kivitelben készülnek. Minden esetben ember és környezetbarát vizesbázisú anyagot használunk. A megfelelő választás: Az Aidol INDULINE rendszer