• slide-001

    Köszöntjük Weboldalunkon!

  • slide-002
  • slide-003

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Köszöntjük Önöket a honlapunkon!

Cégünk minőségi fa és műanyag kül- és beltéri nyílászárók, garázs kapuk, téli kertek, árnyékolástechnika, rovarvédelem, értékesítésével és beépítésével foglalkozik. Az általunk forgalmazott nyílászárók német SALAMANDER 76/82 mm széles, 5 légkamrás, kívül-belül íves profilrendszerből, K=1,0-0,6 w/m2K üveggel, hibás működés gátlóval, kiemelésgátlóval, résszellőző funkcióval, MACO PRÉMIUM biztonsági vasalattal kerülnek egyedi méretezésben legyártásra. Nyílászáróink garantáltan megtartják fényüket, UV állóak, nem vetemednek, nem korrodálódnak és nem színeződnek el hosszú évek múltán sem. A merevítő kamrák, és a horganyzott acélmerevítés kiváló statikát eredményez, biztosítva ezzel, hogy az Ön otthonában csakis kiváló minőségű, valóban időtálló, műanyag nyílászárók kerüljenek. Egyedi méretek mellett széles formai, illetve színválasztékot tudunk nyújtani, ahhoz, hogy az Ön elképzeléseinek leginkább eleget tegyünk.

Nagy hangsúlyt fektetünk a dolgozóink szakértelmére, hogy szakmai hozzáértésükkel segítsék megrendelőink választását. Termékeinket a kétszeres MAGYAR BRANDS díjat elnyert HEVES THERM gyártja, magyar szakemberekkel, részben külföldről származó alapanyagok felhasználásával.

Ez biztosítja, hogy Ön a megrendelést követően 2-3 héten belül élvezhesse a műanyag nyílászárók adta kényelmet otthonában. Termékeinkre és munkáinkra a kiváló minőség és precizitás mellett a versenyképes ár jellemző, hiszen célunk eléréséhez minden ügyfél, így az Ön elégedettsége is hozzájárul. Nagy tisztelettel várjuk bemutató termünkbe, ahol szakképzett kollégáink segítségével kiválaszthatja a leginkább optimális profil és üvegrendszert, melyhez ingyenes ajánlatot készítünk.

Reméljük, hogy ezen rövid bemutatkozó levél felkeltette érdeklődését és hamarosan az Ön neve is szerepel elégedett vásárlóink névsorába. A személyes találkozás reményében: Az Ablak System Kft csapata További kellemes időtöltést kívánunk az oldalak megtekintéséhez!

Nagy tisztelettel várjuk bemutató termünkbe, ahol szakképzett kollégáink segítségével kiválaszthatja a leginkább optimális profil és üvegrendszert, melyhez ingyenes ajánlatot készítünk.

Reméljük, hogy ezen rövid bemutatkozó levél felkeltette érdeklődését és hamarosan az Ön neve is szerepel elégedett vásárlóink névsorába. A személyes találkozás reményében:y

Az Ablak System Kft csapata

További kellemes időtöltést kívánunk az oldalak megtekintéséhez!