• slide-001

    Köszöntjük Weboldalunkon!

  • slide-002
  • slide-003

"Nyáron hűt, télen fűt"

Kül- és beltéri árnyékolókkal szabályozható a helyiségekbe bejutó napfény.

A legtöbb energiát télen a fűtésre, nyáron pedig a hűtésre fordítjuk. A nyílászárók nagyon fontos szerepet játszanak egy háztartás energia felhasználásában. A  külső árnyékolók, a külső- és felső tokos (belsőtokos) redőny-rendszerek hatékony segítséget adnak a költségtudatos gazdálkodásában.

Az irodák és bankok egyik legideálisabb árnyékolója a Szalagfüggöny, mely tökéletesen alkalmas a nagy üvegfelületekkel rendelkező nyílászárók árnyékolására. De egyre többen választják a lakásokba is, hiszen egy-egy szebb textil öltözteti a szobákat és egyéb helyiségeket.

A roletta régóta az egyik legkedveltebb belső árnyékoló. Sokoldalúan alkalmazható lakások irodák árnyékolására, terek megosztására. A roletta, hengerre feltekeredő textillel, két végén konzollal, rögzíthető homlokzatra, mennyezetre és ablakok ajtók nyílószárnyaira is. Akár ferde felületek, tetősíkablakok árnyékolása is megvalósítható rugós működtetésű alsó zárt helyzetben, vagy igény szerint elhelyezett akasztókkal, kiakasztható rolettával.

Könyökkaros napellenzők különböző UV álló textilekkel, akár szélérzékelős motorral felszerelve is!

A napháló napjain egyik legdivatosabb külső árnyékolója. Ennek oka, hogy rengeteg jó tulajdonsággal rendelkezik, de először vizsgáljuk meg hogy mi az alap helyzet!