• slide-001

    Köszöntjük Weboldalunkon!

  • slide-002
  • slide-003

"Nyáron hűt, télen fűt"

Kül- és beltéri árnyékolókkal szabályozható a helyiségekbe bejutó napfény.

A legtöbb energiát télen a fűtésre, nyáron pedig a hűtésre fordítjuk. A nyílászárók nagyon fontos szerepet játszanak egy háztartás energia felhasználásában. A  külső árnyékolók, a külső- és felső tokos (belsőtokos) redőny-rendszerek hatékony segítséget adnak a költségtudatos gazdálkodásában.

 

VAKOLHATÓ TOKOS ALUMÍNIUM ÉS MŰANYAG REDŐNYRENDSZEREK:

Épülő házának tervezésekor a legjobb választás az áthidalóba rejtett "Vakolható tokos" alumínium redőnyrendszer, mely szakszerű beépítés esetén maximális hőszigetelést biztosít.

A beépített tokrendszer utólagosan elvakolásra kerül, ezáltal az alábbi előnyöket nyújtja Önnek:

 -a vakolás után a redőnytok kívülről nem látható 

 -a beépített redőnytok nem takar a nyílászáró üvegfelülete elé

 -a tokszerkezet hőhídmentes alumínium léccel szerelve kiváló hő-, és hangszigetelő.

Ha kedvezőbb árfekvésű terméket keres, ajánljuk a műanyag lamellás vakolható tokos redőnyeinket, miközben nem kell lemondania a minőségi alapanyagokról.

KÜLSŐ TOKOS  MŰANYAG REDŐNYRENDSZEREK:

 "Új típusú" redőny - minőség a műanyag redőnyrendszerek családjában. 

  Napjaink hőszigetelt nyílászáróinak, esztétikus műanyag redőnyrendszere

Külső megjelenését tekintve, megegyezik az alumínium redőny formavilágával. A redőnyben található alumínium alkatrészek alkalmazásával, nem csak a redőny tartósságát és esztétikai látványát növeltük meg, de lehetővé vált a redőnyrendszert szúnyoghálóval ellátni. 

A redőnytokba integrált szúnyogháló* esztétikailag és anyagilag is kedvező választás. Praktikuma abban rejlik, hogy egy termékben két rendszer található. A redőnytokba épített szúnyogháló esetében a redőnypalást és a szúnyogháló egymástól függetlenül működtethető. 

A gyártáskor felhasznált redőnylécek mindegyike fedett, ezáltal zárt állapotban teljes fényzárást biztosít. A redőnyök működtetése gurtni vagy zsinórzat alkalmazásával történik.

 

A  "Hagyományos" redőny egy kiforrott, de alapjaiban egyszerűbb és szerényebb technikai lehetőségeket magába rejtő redőnyrendszer, amely kedvező árával csalogatja megrendelőit.

Kiváló minőségű műanyag alkatrészek biztosítják a hosszú élettartamot és a problémamentes működést. A gyártáskor felhasznált redőnylécek mindegyike fedett, ezáltal zárt állapotban teljes fényzárást biztosít. A redőnyök működtetése alapesetben gurtnival történik, de zsinóros működtetés is választható. 

Technikai lehetőségek:

Arriterezés: 

A használat során előfordulhat, hogy a redőnypalást lécei oldalirányban elcsúsznak, így a redőny elakad, működtetése nehézkessé válik. Az arriterező gép segítségével a lécek egyik végébe fémtüskét préselünk, melyek az összefűzés után megakadályozzák a redőnylécek oldalirányú elcsúszását és garantálják a termék biztonságos működését.

Technikai lehetőségek:vakolható tokos és külső tokos alumínium redőnyök esetén:

- Motorok, vezérlések:

A távirányítható motorok és vezérlések kombinálásával kényelem és praktikum költözik az Ön otthonába: Reggel ki sem kell kelnie a meleg ágyból ahhoz, hogy meglássa az első napsugarakat, este pedig a fotelben ülve, egyetlen gombnyomással zárhatja ki a külvilágot az életéből.

Integrált szúnyogháló rendszer:

A modern rendszerekben ésszerű és gazdaságos választás a redőny szúnyoghálóval való kombinálása. A redőnytokba épített szúnyogháló esetében a redőnypalást és a szúnyogháló egymástól függetlenül működtethető. *

- Egyedi RAL szín és faeres kivitel választása:

A RAL színskála egyedi színei lehetővé teszik Önnek, hogy az épületének, stílusához és homlokzatához leginkább harmonizáló színvilágot alakítson ki. A redőnylécek színe az általunk forgalmazott színskálából választható, ezek utólagos RAL színezése nem megoldható!

RÁÉPÍTHETŐ (BELSŐ TOKOS)  REDŐNYRENDSZEREINK:

Az ráépíthető redőnyrendszer, egy biztos megoldás a kényelem és a maximális hőszigetelés kialakítására.

A rendszer nagy előnye a külső tokos redőnyökkel szemben, hogy ezeket a tokokat a nyílászárókkal együtt építjük be, ezáltal időt és pénzt spórolhatunk. A kívánt építési helyzetre előkészített redőnytokok szerelése egyszerűen kivitelezhető. A nyílászáró és a redőnytok közötti kapcsolatot speciális klipsz teszi lehetővé, ennek köszönhetően az ablakelem statikusan is megerősítésre kerül. 

A tok födémhez való rögzítése egy rögzítő lemez segítségével történik, mely minden ablakrendszerhez alkalmazható.

A ráépíthető redőnyrendszerek típustól függően külső és belső vakolóéllel is elláthatók, így a tok szélessége akár 38 cm-es falvastagságig is kiegészíthető.