• slide-001

    Köszöntjük Weboldalunkon!

  • slide-002
  • slide-003

Bejárati ajtóink a legmagasabb igények kielégítését célozzák meg. Garantálják a maximális biztonságot, emellett kidolgozásuk egyedülálló. Megbízóink minden kérését figyelembe véve alakítjuk ki a terveket, így nem csupán egyedi, hanem sajátságos is lesz a bejárat.
a 68 mm-es keresztmetszettel készített bejárati ajtóink tág teret biztosítanak egyéni igényeik megvalósításához. Cégünk a lehető legjobbat hozza ki az Ön számára.
  
Alapanyag, megmunkálás

Borovi fenyő, mely felületkezelés után is megtartja jellegét. Természetességet sugároz. Három rétegben ragasztott, hossztoldott, hibamentes alapanyag, amely Németországból érkezik.
A kiváló minőségű alapanyagokhoz korszerű megmunkáló gépek, berendezések párosulnak. A felületek minőségi előkészítése manuális úton történik, ezzel biztosítjuk minden egyes termékünk pontos, alapos megmunkálását. A termelést megbízható, és gyártási területen nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek végzik.
  
Felületkezelés

A felületkezelésre váró nyílászárók több lépcsős csiszoláson esnek át, ezzel biztosítjuk a felületkezelés kívánt minőségét. Termékeink igény szerint alapozott, lazúros és festett kivitelben készülnek. Minden esetben ember és környezetbarát vizesbázisú anyagot használunk. A megfelelő választás: Az Aidol INDULINE rendszer